2382192819 Ομήρου 2, Καλλιθέα, Χαλκιδικής chrisvidas@hotmail.gr
hero image
 
 
 
ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ELECTRIC
// Ηλεκτρολόγος Χαλκιδική - Θεσσαλονίκη & Γιαννιτσά

Η Εταιρία ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ELECTRIC έχοντας ήδη πολυετή εμπειρία στον τομέα των Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων, αναβαθμίστηκε ακόμα περισσότερο όντας πλέον Πιστοποιημένος Συνεργάτης της KNX Association (ΚΝΧ- PARTNER) και παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια σχετικά με τη Τεχνολογία ΚΝΧ, με αποτέλεσμα σήμερα να εξειδικεύεται στην μελέτη και κατασκευή Έξυπνων Κτιρίων (ξενοδοχειακές μονάδες, κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους).

Βρίσκεται πάντα μπροστά στις συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις για να ικανοποιεί τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών της. Στόχος της είναι πάντοτε να προάγει την τεχνογνωσία, την εμπειρία, την ασφάλεια και την οικονομία, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πελατών της, ώστε να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης και λειτουργικότητας στο προσωπικό τους χώρο!
 

 


 

// ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Η εμπειρία και η άρτια τεχνική μας κατάρτιση εγγυάται στους πελάτες μας υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στην κατασκευή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις. 

Μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη, προτείνοντας αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις σε οποιαδήποτε μορφή ηλεκτρολογικής εγκατάστασης. 
 
Η υψηλή εξειδίκευση και η εμπειρία εγγυώνται την άριστη ποιότητα της εργασίας.
Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις και νέα έργα σε οικιακούς και επαγγελματίκους χώρους, καθώς και ξενοδοχεία, πάντα σε προσιτές τιμές για τους πελάτες μας. 

Το Κατάστημα μας βρίσκεται στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, Κασσάνδρου και Ομήρου γωνία (VELLO D’ORO).